Vliegtickets - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vliegtickets
 

Arke is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige airline. Met 10 vliegtuigen vliegen ze naar meer dan 60 bestemmingen op 5 continenten en altijd tegen een scherpe prijs. Bij Arke is het mogelijk om enkel een vliegticket te boeken, je hebt dan zelf maximale vrijheid hoe je de reis verder invulling wilt geven. En met meer dan 60 bestemmingen, kom je met Arke waar je moet zijn.

Meer info >>

Budgetair.nl biedt zeer voordelige tickets aan voor vluchten binnen en buiten Europa. Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk.

Corendon.com is al jarenlang een echte Turkije specialist en is op basis van de grote successen in Turkije begonnen met een assortimentsuitbreiding. Naast het grote aanbod vliegtickets naar Turkije, worden nu ook Tickets aangeboden naar Bulgarije, Griekenland, Egypte en Tunesië. Een ticket kan al geboekt worden voor de spectaculair lage prijs € 59,-

Meer info >>

Czech Airlines is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Wij bieden onze diensten aan passagiers sinds 1923. Tot op heden, hebben we een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan en zijn uitgegroeid tot een moderne maatschappij en beschikken over een aantal prijzen voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Meer info >>

Dankzij Expedia is het eenvoudiger om online vliegtickets voor goedkope vluchten te vinden en te kopen. We bieden goedkope vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld, zodat u meer vrijheid hebt om uw favoriete maatschappij te kiezen en meer vertrek- en aankomstmogelijkheden hebt die beter passen in uw planning. Ook bieden we goedkopere vluchten aan met minder tussenstops en werken we samen met prijsvechters, chartermaatschappijen en grote internationale luchtvaartmaatschappijen om u de keuze te geven uit een breed aanbod van goedkope vliegtickets (economy class) tot duurdere vliegtuigtickets (business en first class). Zo kunt u heel gemakkelijk de prijzen van vliegtickets vergelijken.

Meer info >>

Finnair is een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen voor vluchten tussen Europa en Azië. Finnair biedt goede verbindingen via Helsinki. Finnair vliegt vanaf Amsterdam. De vlucht frequentie staat garant voor uitstekende verbindingen van en naar alle bestemmingen van Finnair in het Verre Oosten en Noord Oost-Europa. Finnair vliegt naar Delhi in India; Beijing, Hong Kong en Shanghai in China; Tokyo, Osaka en Nagoya in Japan; Bangkok in Thailand, en Seoul in Korea.

Meer info >>

Iberia is de grootste luchtvaart maatschappij van Spanje en na de fusie met British Airways in januari 2011, is het nu Europa's derde grootste en 's werelds op vijf na grootste. Daarnaast is Iberia marktleider op de routes tussen Europa en Latijns-Amerika, met de grootste aanbod van bestemmingen en frequenties. Elke dag bereiken Iberia, de franchise partner Iberia Regional / Air Nostrum, en British Airways met 1.750 vluchten tot 204 bestemmingen in 121 landen. Samen bestaat hun vloot uit totaal 406 vliegtuigen en in 2010 vervoerden ze ongeveer 55 miljoen passagiers.

Meer info >>

KLM vervoert jaarlijks ruim twintig miljoen passagiers. Ongeveer driekwart van hen gebruikt Schiphol, thuisbasis van KLM, als overstapluchthaven. De moderne reiziger wil zo veel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Het sterke transferproduct van KLM via de luchthaven Schiphol is de basis van het kwalitatief hoogwaardige netwerk van directe Europese en intercontinentale luchtverbindingen voor passagiers. KLM geeft met haar gerichte service blijk van haar pragmatische en ondernemende Hollandse geest. KLM richt zich op het individu achter de klant, omdat KLM zich realiseert dat elke klant anders is.

Meer info >>

Lufthansa is een van 's werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en vliegt op meer dan 410 bestemmingen in ruim 100 landen. Jaarlijks stellen meer dan 70 miljoen passagiers vertrouwen in Lufthansa. Zij kunnen rekenen op de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare en veilige service. Lufthansa kan een uitgebreid netwerk over de hele wereld aanbieden. Europa's grootste frequent flyer program Miles & More biedt u talrijke voordelen.

Meer info >>

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de luchtvaart.

Meer info >>


SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Door middel van onze scherpe inkoop beschikken wij over de goedkoopste vliegtickets. Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcost maatschappijen) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming.

Meer info >>

Skyscanner is een vooraanstaande en wereldwijde vliegticketzoeksite, die direct online miljoenen vliegtickets van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen vergelijkt. Elke maand maken wereldwijd meer dan 25 miljoen bezoekers gebruik van Skyscanner om goedkope vliegtickets te vinden! Skyscanner biedt bezoekers een website die flexibel, krachtig en snel is. Wij zijn geheel gratis te gebruiken en berekenen geen kosten, de bezoeker boekt namelijk direct bij de betreffende luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie.

Meer info >>

Op de Supersaver site kunt u vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen. U betaalt met creditcard of via internetbankieren en uw boeking wordt direct bevestigd. Supersaver heeft overeenkomsten met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zijn IATA (International Air Transport Association) gecrediteerd. Supersaver is onderdeel van eTraveli, de grootste online ticketspecialist van Scandinavië. Supersaver doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Supersaver onderscheid zich van andere vliegticketaanbieders door meer transparantie te bieden aan de consument.

Meer info >>

TunaFish - The Backpack Travel Agency!

TunaFish is gespecialiseerd in goedkope vliegtickets, round the world tickets en (backpack) reisverzekeringen voor reizigers die voor een langere periode op reis gaan (bv. wereldreis, buitenland stage, vrijwilligerswerk). Daarnaast geeft TunaFish reizigers de mogelijkheid om via de website een hotel of hostel te boeken en kunnen reizigers lid worden van TunaFish (TunaSpecial lidmaatschap). Een eenvoudige, duidelijke website gecombineerd met een uitstekende en snelle service zijn de kernpunten van het TunaFish product.

Meer info >>

Vliegennaar.nl vergelijkt dagelijks duizenden vliegtarieven van luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus op meer dan 400 bestemmingen. Uniek is de persoonlijke en gratis Cheap Flight Alert Service die abonnees automatisch per e-mail op de hoogte brengt van nieuwe aanbiedingen voor vliegen naar hun bestemming binnen het opgegeven maximum budget.

Meer info >>

Vliegwinkel.nl biedt klanten vaak zeer exclusieve, lage tarieven aan door de inkoop van grote hoeveelheden vliegtickets. De site vergelijkt voor klanten de tarieven van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en controleert direct of het laagste vliegtarief beschikbaar is. Daarom kunnen zij een laagste prijs garantie aanbieden op boekingen! Heeft men op Vliegwinkel.nl een boeking gemaakt en komt deze er dezelfde dag achter dat het ticket bij een andere online aanbieder toch goedkoper is? Dan betalen zij het prijsverschil graag aan de klant terug!

Meer info >>

World Ticket Center biedt vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen! Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan World Ticket Center haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.

Meer info >>

bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu