Verrereizen - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika, Australië & Nieuw Zeeland. Al meer dan 12 jaar ligt ons specialisme in het organiseren van reizen op maat, individuele rondreizen, stedentrips, Fly drives, campervakanties en strandvakanties naar verre bestemmingen. 333TRAVEL.nl gelooft niet in de verkoop van uitgeklede reizen. Daarom zijn alle individuele rondreizen voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies en wordt er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij de reis. In tegenstelling tot veel andere touroperators hebben alle reizen dagelijks vertrek en zijn met een willekeurig aantal dagen te verlengen.

Meer info >>

Met de labels AmerikaPLUS.nl, CanadaPLUS.nl, CostaRicaPLUS.nl en AfrikaPLUS.nl biedt Aeroglobe.nl verschillende reistypen aan naar Noord-Amerika, CostaRica en Zuid-Afrika aan. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.

Meer info >>

Een verre reis boeken? Op Arke.nl vindt u een uitgebreid aanbod exotische, fascinerende en zonnige verre reizen vol natuurschoon, bijzondere culturen en prachtige stranden. Kies bijvoorbeeld voor een appartement of hotel in Thailand, Curaçao of Mexico als u zeker wilt zijn van een lekker klimaat en uiteenlopende mogelijkheden voor culturele excursies. Laat u betoveren door de mooiste landschappen en de hartelijkste bevolkingsgroepen of kom volledig tot rust met een vliegvakantie naar een hemels wit strand. Kortom: boek vandaag nog een van onze verre reizen op Arke.nl en geniet van een welverdiende vakantie!

Meer info >>

Caribbean.nl onderscheidt zich in vele opzichten als de ware Caribbean Specialist. Op de eerste plaats met haar ruime kennis, ervaring en expertise over de Caribbean. Verder is Caribbean.nl al meer dan 50 jarig actief en is er in al deze jaren continue geïnvesteerd in deskundigheid, professionaliteit. Elk van de meer dan 20 collega's is een echte deskundige in zijn/haar vak en heeft een bewezen grote affiniteit met de Caribbean en haar cultureel erfgoed. Om de kennis op peil te houden bezoeken de collega's jaarlijks diverse bestemmingen in de Caribbean en onderzoeken zij de kwaliteit van de accommodaties uit de brochures.

Meer info >>

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.

Meer info >>

FOX Vakanties is specialist in georganiseerde verre reizen. De groepsrondreizen van FOX Vakanties zijn geschikt voor zowel samenreizenden als alleengaanden, van jong tot oud. FOX Vakanties stelt in principe geen leeftijdsgrenzen. Wel is het van belang dat de klant mobiel is, in goede conditie verkeert, een sportieve instelling heeft en beschikt over een redelijke dosis aanpassingsvermogen.

Meer info >>

Veelzijdige verre reizen naar vele mooie vakantielanden boekt u voordelig en eenvoudig bij KRAS.NL

Meer info >>

Tenzing Travel

TenzingTravel, specialisten in verre reizen. TenzingTravel heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring. Daarnaast zijn de specialisten van TenzingTravel ter plaatse wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar voor het aandragen van nuttige tips en reisinformatie. 

Meer info >>

The Safari Experience is gespecialiseerd in luxe privé safaris in Tanzania en de Masai Mara in Kenia.  Wij willen de belevenissen van het échte Afrika graag met u delen. Dit alles in  bijzondere accomodaties, het liefst in luxe safarikampen, ver weg van de bewoonde wereld. Bij ons zult u geen grootschalige, onpersoonlijke lodges vinden. Wij hebben kleinschalige lodges en de zogenaamde luxe tented camps geselecteerd voor een optimale bush ervaring. Een luxe tented camp raden wij iedereen aan. U bent nog dichter bij de natuur, het zijn weliswaar tenten, maar het heeft niets met gewoon kamperen te maken.

Meer info >>

Merapi Tout & Travel

Merapi Tour en Travel is de specialist voor uw reizen naar Indonesie. Het aanbod van Merapi bestaat uit individuele– en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen. Of het nu gaat om een reis naar Java en Bali of de minder bekende eilanden zoals Kalimantan en de Molukken. Bij Merapi bent u aan het goede adres.

Meer info >>


Mooivakanties.nl organiseert luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. De reisprogramma’s komen in nauw overleg met de klant tot stand. Door de jarenlange expertise en kennis van de aangeboden bestemmingen kan Mooivakanties.nl zeer deskundig advies geven. Er wordt een route geheel naar wens samengesteld en ook de accommodaties worden afgestemd op de voorkeuren van de klant. Uitgangspunten zijn: een rustig opgebouwd programma, mooie en bijzondere hotels, lodges en resorts en tijd om zorgeloos te genieten omdat alles perfect geregeld is.

Meer info >>

NRV Holiday is gespecialiseerd in georganiseerde reizen, waaronder groepsreizen en privérondreizen, en zelf samengestelde reizen waarbij de reiziger op eenvoudige wijze een keuze heeft uit een uitgebreid aanbod aan reisonderdelen om zodoende zijn ideale reis zelf samen te stellen. NRV Holiday organiseert reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De letters NRV staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. NRV Holiday heeft als doel kwalitatief goede reizen te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Meer info >>

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Ieder land heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer specialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden.

Meer info >>

Altijd al een avontuurlijke rondreis willen maken? Sawadee Puur Reizen heeft een uitgebreid aanbod avontuurlijke en actieve rondreizen. In vrijwel alle Puur reizen zijn wandel-, fiets-, of andere actieve tochten opgenomen. Wie met Sawadee op reis gaat, ervaart een land echt. We bezoeken niet alleen de hoogtepunten, maar gaan ook naar minder bekende gebieden waar je in contact komt met de lokale bevolking. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis naar Costa Rica, Thailand of Zuid-Afrika en geniet van de prachtige natuur en cultuur. Ga nu naar Sawadee.nl en boek een van onze avontuurlijke rondreizen.

Meer info >>

SNP is in Nederland de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we u aanbieden. Wij menen dat je op reis het meest geniet in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden, met gevoel voor natuur en cultuur en met respect voor de lokale bevolking.

Meer info >>

USTravel.nl is de Amerika/Canada reizen specialist met een compleet aanbod van reizen naar en in de USA en Canada. In ons pakket vindt u hotels, flydrives, villa verhuur, auto- en camperverhuur en een ruim direct boekbaar hotelaanbod . Ook vindt u uitgebreide land, streek en plaatsinformatie.

Meer info >>

Vámonos is begonnen met het organiseren van maatwerk reizen naar verre bestemmingen. De naam 'Vámonos', dat 'laten we gaan' betekent, is gekozen door een voorliefde voor Latijns-Amerika en de Spaanse taal. Hier gingen de eerste reizen dan ook heen. Maar al snel werden de grenzen verlegd en hebben ze Afrika en Azië aan hun aanbod toegevoegd. Ze zitten niet stil en blijven nieuwe bestemmingen ontdekken. Zo kunt u sinds vorig jaar ook het Midden-Oosten via Vámonos Travels bezoeken.

Meer info >>

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, China en Tibet. Klanten reizen in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk.

Meer info >>

bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu