Kinderreizen - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
Bouw jullie eigen Amerika reis

Je eigen Amerika reis, met kinderen. Amerika is erg leuk om met het gezin heen te gaan: het is warm en zonnig in onze zomer, helemaal ingesteld om per auto in vrijheid doorheen te reizen, veilig, betaalbaar en afwisseling is gegarandeerd. Of je nu acht of zestig bent, bij de Grand Canyon staat of in de Rocky Mountains, dolfijnen ziet in Sea World of Mickey in Disney tegenkomt, Amerika spreekt tot de verbeelding.

Meer info >>

Met BaliKids reis je per auto met chauffeur, dus geen zorgen om het soms hectische Aziatische verkeer. Met je gezin naar Bali laat jou en jouw kinderen de wereld van een heel andere kant zien. Zo slaap je in een huis op palen tussen de rijstvelden of een familiehotel aan de kust; waar mogelijk met zwembad. Samen met de kinderen maak je je eigen offertje in een koninklijk paleis, ga je fietsen door plattelandsdorpen en saté grillen op het vliegerstrand. Met een groots familiegevoel ingebakken in de Balinese cultuur worden kinderen hier op handen gedragen.

Meer info >>

Bouw jullie eigen Canada reis

Canada reizen met kinderen. Sneeuwtoppen aan de horizon, spiegelgladde bergmeren, bruine beren op de weg en 's avonds marshmallows bij het kampvuur. Dat is West Canada, dé stoere familie bestemming maar ook een veilig westers land met een uitstekend wegennet, behapbare reisafstanden en comfortabele overnachtingen.

Meer info >>

Bouw jullie eigen Costa Rica reis

Met CostaRicaKids beleef je het land van dichtbij. Per kano glijd je over groene kanalen door het regenwoud, zodat je dieren goed kunt spotten. Of zoek het hogerop, door aan een kabelbaan door de mistige boomtoppen te zoeven. Voor jou én je kinderen een ervaring. Je slaapt onderweg in kleinschalige hotels zoals comfortabele junglehuisjes, een ecolodge aan een schildpadstrand of een landhuis met vlindertuin. Lekker relaxt afsluiten aan een van de rustige zandstranden is daarna vanzelfsprekend.

Meer info >>

Op reis met Djoser Junior, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 jaar. We reizen op een actieve manier, met veel cultuur en natuur. De routes zijn zorgvuldig uitgestippeld, de comfortabele hotels hebben vaak een zwembad en de Nederlandse reisbegeleiding is ervaren en enthousiast.

Meer info >>

FarmCamps boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een FarmCamps vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd.
Bij FarmCamps kun je logeren bij
akkerbouwers, (biologische) melkveehouders en veehouderijen. Een FarmCamps.nl boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen.

Meer info >>

Bouw jullie eigen Griekenland reis

GriekenlandKids laat je zelf een combinatiereis samenstellen. Per huurauto vanuit Athene het groene binnenland inrijden combineer je met boottrips naar verschillende eilandjes. Orakels zijn af te wisselen met wandelen door bergdorpen, hobbelen achter ezeltjes en barbecueën op een onbewoond eiland. Of ga kijken in een ouzo fabriekje en leer (ja, er is meer dan souvlaki en tzatziki) echt Grieks koken.

Meer info >>

Bouw jullie eigen Maleisië reis

Voor wie met (jonge) kinderen reist, vinden we Maleisië een aanrader: kleurrijk Azië met bijna westers comfort. Het land is afwisselend, heeft een goed wegennet en is verrassend eenvoudig te bereizen. Bijna iedereen spreekt Engels. Zo raken zowel jij als je kinderen, anders dan in andere delen van Azië, op straat of in de restaurantjes al snel aan de praat met de lokale bevolking.

Meer info >>

Bouw jullie eigen Marokko reis

Je verwacht het wellicht niet, maar Marokko is een veilige, bijna altijd zonnige selfdrive bestemming. Je kunt er met kinderen vanaf een jaar of 6 goed en veilig reizen, in eigen tempo per huurauto of minibusje met chauffeur. De afstanden zijn relatief kort, het wegennet en de bewegwijzering goed en de mensen relaxed. De tajine schotels en hapjes van honing en amandelen vinden je kinderen vast heerlijk.

Meer info >>

Met de familie een avontuurlijke rondreis maken? Sawadee Familie Avontuur heeft een uitgebreid aanbod familie reizen, met kinderen vanaf 7, jaar over de hele wereld. Bezoek de mooiste hoogtepunten van een land en maak kennis met de lokale bevolking. In vrijwel alle rondreizen zijn wandel-, fiets-, of andere actieve tochten opgenomen. Ga bijvoorbeeld op Safari in Kenia, ontdek de Incacultuur in Peru of ontdek het tropische paradijs Sri Lanka. Ga nu naar Sawadee.nl en boek een avontuurlijke groepsreis samen met de familie.

Meer info >>

Simbo heeft heel veel verschillende kindervakanties in Nederland voor kinderen van 4 t/m 7 en 7 t/m 10 jaar. Sommige kindervakanties staan helemaal bol van de spelletjes, maar we hebben ook kinderkampen waar je de hele dag bezig bent met bijvoorbeeld paardrijden, muziek, dansen, dierenverzorgen, survivallen of zeilen. Met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes beleef jij, in een veilige omgeving, heel veel plezier tijdens jouw kindervakantie!

Meer info >>

Simi-Reizen.nl organiseert uitdagende actieve vakanties voor jongeren vanaf 12 jaar oud, op verschillende unieke locaties in Europa. Alle reizen zijn volledig verzorgd en bieden afwisseling, avontuur en fun. De meeste jongerenreizen vinden plaats in en rondom de zomervakantie (juni, juli, augustus), maar ook in andere vakantieperioden organiseert Simi-Reizen.nl actieve vakanties. Survivalweekenden voor vaders en zoons in weekenden worden het hele jaar door georganiseerd.

Meer info >>

SNP Travelkids: actieve reizen met oog voor natuur en detail, voor ouders en kinderen van 0 tot ongeveer 15 jaar, zowel binnen Europa als daarbuiten. Ga mee op ontdekkingsreis met een ezel, kameel of op een zelfgemaakt houtvlot. Spannende bergtochten, op zoek naar wilde dieren of snorkelen op een paradijselijk eiland. Met een groep of liever alleen met het gezin?

Meer info >>

Bouw jullie eigen Spanje reis

Met je gezin twee weken in een huisje aan een van de costa's, het kan ook anders. Relaxed rondreizen door Andalusië per huurauto, over heuvels, langs dorpen en verlaten baaien. Korte afstanden, een routebeschrijving met tips voor onderweg en volop tijd om te genieten van wat Spanje echt Spanje maakt. Dwalen over pleintjes, je laten verrassen door eeuwenoude paleizen en kennismaken met Spanjaarden op het terras van een tapas bar. Zo laat je je kinderen een ander Spanje zien..

Meer info >>

Bouw jullie eigen Thailand reis

Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een reis met je gezin. Je vliegt er het hele jaar door rechtstreeks heen. Het is er veilig, betaalbaar en zonnig. Jungle, tempels en strand zijn bovendien, zonder al te grote afstanden te reizen, gemakkelijk te combineren. We letten uiteraard op de wensen die je als gezin hebt: kindvriendelijke en sfeervolle hotels, zoals een junglehotel dat door olielampjes wordt verlicht. Hotels ook met voldoende comfort, zoals een zwembad. En we plannen verantwoorde excursies in: je fietst door de achterstraatjes van Bangkok en neemt de tuk tuk langs kleurrijke tempels. Je speurt vanaf de rug van een olifant naar apen in de jungle, vaart naar een bounty eilandje met witte stranden en eindigt lekker onder de wuivende palmen.

Meer info >>

Onze YEYO Camps bevinden zich altijd op een mooi stukje van de camping, dus lekker dichtbij het sanitair. De campings beschikken meestal over een zwembad, zodat je na je actieve dag een heerlijke verfrissende duik kunt maken. Onze tenten staan gezellig bij elkaar en elk YEYO Camp heeft de beschikking over een volledig uitgerustte kooktent. De meeste van onze tenten zijn geschikt voor twee personen. Drie persoonstenten zijn slechts beperkt beschikbaar.

Meer info >>

Bouw jullie eigen reis

Ga op safari, walvissen spotten, fietsen door de wijngaarden, een township bezoeken of Afrikaans eten in een Xhosa dorp, terwijl je toch de vrijheid houdt om je reis zo vorm te geven als je wilt. Onze accommodaties: een safaritent in de bush, een struisvogel boerderij, een Victoriaans hotel of een Kaap-Hollands wijnhuis.

Meer info >>

bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu