Disclaimer - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie
 

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.
Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.
Er wordt geen enkele vorm van aansprakelijk aanvaard voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens van deze website.
Alle aansprakelijkheid wordt afgewezen voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen).
De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.
Er worden geen garanties gegeven met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt uitdrukkelijk afgewezen.
Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn deze website zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

 
 
bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu