Dagje uit - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
Adventuretickets.nl is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten. Een netwerk van geselecteerde partners op toeristische bestemmingen verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties. 

Oog in oog staan met de actieve doodshoofdaapjes? Dat kan alleen in Apenheul! Ze klimmen in de takken boven je hoofd en klauteren ineens pal voor je neus. In Apenheul loop je zomaar tússen de loslopende apen. Kinderen kunnen zich lekker als een aap uitleven in één van de vele speeltuinen, terwijl de ouders op de gezellige terrassen van de restaurants genieten.

Meer info >>

Burgers’ Zoo is het dierenpark waarmee je een reis om de wereld kunt maken. In één dag kun je tijgers spotten in de Rimba, lopen tussen de vogels in de Bush en de gieren in de Dessert, of op zoek naar de haaien in de Ocean en de giraffen bij de Safari! Het mooiste is dat een groot deel van het park overdekt is, waardoor het weer geen excuus hoeft te zijn om niet langs te komen.

Meer info >>

Op Attractiepark Duinrell beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven. Tussen de snelle Falcon en de duizelingwekkende Waterspin is vanaf 29 maart 2013 de gloednieuwe familieachtbaan; de Dragonfly, geopend. Nieuwsgierig? Bekijk de langste achtbaan van Duinrell.

Meer info >>

In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika. Als een ontdekkingsreiziger ontmoet je dieren uit alle windstreken. Dat de dieren in Emmen veel bewegingsvrijheid hebben, merk je meteen. Terwijl je als bezoeker op de paden moet blijven, gaan de dieren lekker hun eigen gang. De bavianen vlooien rustig verder, de ringstaartmaki's genieten van een zonnebad en de neushoorns draaien zich nog eens lekker om in de modder.

Meer info >>

Heb jij wel eens een dolfijn ontmoet? Weet jij hoe zijn snuit voelt? En ben jij benieuwd naar de verhalen van de Noordzee? Kom dan naar het Dolfinarium en ontdek de magische onderwaterwereld én het nieuwe Noordzeegebied van héél dichtbij. Dit jaar zijn de meest bijzondere dieren, uit onze eigen zee, te zien en zelfs aan te raken! In de wereld van het Dolfinarium kun je bij de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en nog veel meer dieren, naar hartenlust rondneuzen, verkennen, snuffelen, onderzoeken en beleven wat je maar wilt.

Meer info >>


Naar de website van de Julianatoren

Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raakt u niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium'. Koop online een ticket en ontvang € 2,50 korting op de reguliere toegangskaarten.

Meer info >>

Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis. Bezoekers worden meegenomen op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Het museum is volop in beweging. Ieder jaar is er weer iets nieuws te zien of te beleven. Dit jaar is er een uniek stukje stadgeschiedenis toegevoegd. In de Amsterdamse Westerstraat proeven bezoekers de sfeer van een Jordanees café en ze ervaren de bedrijvigheid in het postkantoor. In het ‘Turkenpension’ is te zien hoe gastarbeiders in de jaren zeventig hun intrek namen in een voormalige behangerszaak. Rode draad is het ‘komen en gaan in de Jordaan’.

Meer info >>

Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij! Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto. Strijkt er een vleugel langs je wang? Verroer je niet, maar geniet van de roofvogelshow! Laat je verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap je aan de nijlpaarden en krokodillen die sinds april 2014 te zien zijn. Je beleeft het allemaal met één entreebewijs.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is jarig en dat wordt gevierd met maar liefst vier nieuwe attracties in het nieuwe themagebied ‘Jules Adventureland’, een gloednieuwe show in het American Circus, een nieuwe 4D film en een vernieuwde stuntshow in het Western Village Theater! Bezoek Attractie- & Vakantiepark Slagharen en beleef het Amerika van 1850. Heeft u altijd al een cowboy of –girl willen zijn, dan is dit uw kans.

Meer info >>

Beleef een spectaculaire dag in Walibi Holland! De bezoeker kan genieten van de nieuwe show 'Rockstar' waar de bands W.A.B en The SkunX het tegen elkaar opnemen in een rockende Music Battle. Is er meer spanning gewenst? Maak dan een rit in de compleet vernieuwde, sensationele achtbaan… Speed of Sound. Maar dat is niet alles! Vaar over wilde rivieren in de waterattracties of geniet van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad. Met de meer dan 40 attracties en shows is er voor iedereen een uitdaging te beleven.

Meer info >>

Wunderland Kalkar is hét ideale all inclusive hotel, attractiepark en uitgaanscentrum voor families en groepen. Het all-in concept zorgt voor onbeperkt genieten voor een vaste prijs. Het park ligt in Duitsland, vlak over de grens bij Arnhem, waardoor het populair is onder Nederlanders. Zowel indoor als outdoor is altijd veel te beleven.

Meer info >>

bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu