Cruises & Ferries - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Zeilen in Turkije met Adam Voyages op bemande houten zeiljachten. Zeilervaring is dus niet vereist. De bemanning zorgt voor de inkopen, het koken, de afwas, ze houden het schip en de hutten schoon. Met het zeilen mag je helpen, maar niets moet alles mag, het is immers vakantie. Zon, zee, zeilen, zwemmen, lekker eten, oriënt, ontdekkingen, goed gezelschap, veel singles... kortom de ultieme vakantie op een zeilend hotel! De vluchten zijn geregeld, dus de vakantie begint op Schiphol.

Meer info >>

AFerry werd uitgeroepen Werelds toonaangevende Ferry Website op de World Travel Awards in 2010 en 2011. Opgericht in 1997,  bestaat ons netwerkuit meer dan 1000 ferry routes tussen meer dan 80 ferry operators. Elke maand voegen we nieuwe routes en bedrijven aan onze toch al indrukwekkende lijst toe. Onze bedoeling is om op een dag real-time boekingen voor alle veerboot en diensten over de hele wereld aan te bieden!

Meer info >>

BeleefCruisen.nl is de specialist voor cruises en cruisevakanties naar veel diverse bestemmingen. Alle reizen worden op maat gemaakt met de beste kwaliteit en service tegen een goede prijs.

Meer info >>

Cruise.nl is dé online specialist op het gebied van cruises. Of u nu een cruise zoekt naar Engeland, naar de Caribbean of naar Alaska, bij Cruise.nl vindt u altijd de reis die u zoekt.

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek en biedt u de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan u hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen.

Meer info >>


KRAS maakt cruises betaalbaar! KRAS heeft vele voordelige cruise aanbiedingen, zowel zeecruises als riviercruises.

Meer info >>

Overtocht.nl opereert als een van de grootste online boekingsportalen voor ferryboot overtochten voor heel Europa. Zij werken samen met ongeveer 48 maatschappijen die af en aan varen over zo'n 250 vaarroutes. Overtocht.nl staat bekend als aanbieder van een gebruiksvriendelijke oplossing voor het online boeken van iedere ferryovertocht. Bezoekers van Overtocht.nl kunnen op een digitale vaarkaart meteen de gewenste route aanklikken. Via enkele simpele stappen is een boeking samen te stellen.

Meer info >>

P&O Ferries is de grootste aanbieder van overtochten van en naar Groot-Brittannië. Dat betekent reizen met het meeste comfort, de beste faciliteiten en de prettigste reistijden. Bovendien biedt P&O keuze uit 4 routes en dagelijks 50 afvaarten van en naar alle regio’s in Groot-Brittannië. Ervaar zelf het comfort van reizen per luxe Cruiseferry naar Groot-Brittannië: korte inchecktijden en u neemt zoveel bagage mee als u wilt! U reist mee aan boord van een modern schip met uitgebreide mogelijkheden en dat alles voor een zeer voordelig tarief. Uw vakantie begint eigenlijk zodra u aan boord stapt!

Meer info >>

Een cruise vakantie wordt steeds populairder, zowel bij jongeren als ouderen. Redenen voor deze populariteit zijn onder meer de prijs (bij de cruiseprijs is veel inbegrepen), het feit dat u in korte tijd op heel veel verschillende plaatsen komt, het uitgebreide comfort aan boord van de cruise schepen en het gevoel van vrijheid.

Meer info >>

Stena Line is één van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld. Ze heeft een moderne vloot van 39 vaartuigen en het meest uitgebreide routenetwerk in Europa, dat bestaat uit 23 ferryroutes in Scandinavië en rond het Verenigd Koninkrijk.

Meer info >>

WATERRECREATIE SYPERDA is een in Friesland centraal gelegen park met alle gemakken aanwezig! Zij verhuren vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten (u kunt o.a. een polyvalk, randmeer of sloep huren). Ook de ruime parkeergelegenheid, receptie en restaurant Boppe de Golle zijn op hetzelfde vakantiepark te vinden.
Zeetours Cruises is dé cruisespecialist van Nederland. Een gevarieerd en ruim aanbod met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Zeetours Cruises wordt niet voor niets sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond met de 'Reisveer', als beste specialist op haar gebied. Zeetours Cruises, daar kun je niet omheen. De geheel vernieuwde website is een bron van inspiratie, boek nu een van de fantastische cruises.
bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu