Avontuurlijke reizen - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

333Travel.nl is al 10 jaar de Azië specialist. Zij organiseren individuele rondreizen, strandvakanties en verzorgen reizen op maat naar bestemmingen in Zuid-Oost Azië.
333Travel.nl gelooft niet in de verkoop van uitgeklede reizen. Daarom zijn alle rondreizen voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies en is er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij de reis. In tegenstelling tot veel andere touroperators hebben alle reizen dagelijks vertrek en zijn per losse dag verlengbaar.

Meer info >>

Adventuretickets.nl is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten in Europese landen. Een netwerk van geselecteerde partners op toeristische bestemmingen verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties. 

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Meer info >>

Het Betere BoerenBed biedt verblijfsrecreatie aan gezinnen met kinderen die bewust zoeken naar kwaliteit en kleinschaligheid. In een 'kant en klare' comfortabele accommodatie waarbij beleving en ervaring voorop staan. Bewust vakantie vieren in het natuurlijke ritme van het buitenleven, op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied.

Meer info >>

EXPRNCE biedt unieke reizen, evenementen en uitjes die iedereen een keer in z’n leven gedaan wil hebben. Deze arrangementen zijn uitgezocht en geregeld zodat de klant met een simpele klik alles heeft geregeld. Wij bieden opties voor tickets, hotels  en bijpassende producten zoals bijvoorbeeld lederhosen voor een bezoek aan het Oktoberfest.

Meer info >>

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Meer info >>

G Adventures is een avontuurlijke reizen pionier, die de indrukwekkendste selectie van betaalbare kleine groepsreizen, safari's en expedities op deze planeet aanbieden. De bekroonde reizen omvatten authentieke accommodaties, exotische gerechten en het lokaal vervoer voor de reizigers, om op een aangename basis met mensen van deze planeet, culturen, landschappen en wilde dieren in aanraking te komen.

Meer info >>

GoedIdeeReizen.nl heeft een uitgebreid aanbod naar vele landen over de hele wereld. Busreizen, vaarvakanties, bijbelse reizen, autovakanties, wintersport, actieve vakanties, en cultuurreizen naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding.

Meer info >>

Het survivalkamp in de Ardennen biedt grote uitdaging aan alle deelnemers. Met afwisselende activiteiten, een gezellig en spannend avondprogramma en natuurlijk maffe, gezellige en fijne begeleiders die van jouw survivalkamp een uniek zomerkamp maken!

Meer info >>

In de winter naar het Pure Noorden, dat is een unieke reiservaring, een belevenis! Voigt Travel vliegt u rechtstreeks naar een sprookjesachtig winterlandschap, in het gebied rond de poolcirkel, waar u het magische Noorderlicht kunt zien. In een adembenemend decor van besneeuwde bossen en heuvels in Fins Lapland maakt u bijzondere avonturen mee. Niet voor niets wordt dit gebied door ons aangeduid als winterwonderland!

Meer info >>

bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu