Actieve vakanties - Reishoek

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

ActivityInternational.nl is één van de grootste en meest betrouwbare aanbieders op het gebied van Werken en Reizen in het buitenland. Of je nu als backpacker geld wilt verdienen in Australië of Nieuw-Zeeland, als vrijwilliger aan de slag gaat in een ontwikkelingsland, het je droom is om apen te verzorgen in Afrika of au pair wilt worden in de USA, alles is mogelijk. En ActivityInternational.nl zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een goede begeleiding.

Meer info >>

Adventuretickets.nl is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten in Europese landen. Een netwerk van geselecteerde partners op toeristische bestemmingen verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties. 

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Meer info >>


Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland.

Meer info >>

BBI Travel, de reisspecialist voor Ierland, IJsland, Hurtigruten, Noorwegen, Zweden, Finland & Canada.

Ons familiebedrijf is één van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een échte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens vertegenwoordigen wij Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is uw reis bij ons in vertrouwde handen.

Meer info >>

Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod zomervakanties en wintersportreizen in de meeste populaire bestemmingen. Alle accommodaties zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten en variëren van goed tot luxe.

Meer info >>

Beleef een reis in Europa per fiets, onder begeleiding van een ervaren fietsbegeleider en praat ’s avonds gezellig bij onder het genot van een heerlijk diner in uw goed verzorgde hotel. Zo kunnen we in het kort de Effe Weg fietsreizen beschrijven. Sportief en gezellig, maar wel met routes die voor iedere fietser met een normale conditie en gezondheid mogelijk zijn. Met uw eigen fiets of met een elektrische huurfiets voor een klein beetje extra hulp.

Meer info >>

FarmCamps zijn kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

Meer info >>

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Meer info >>

Fietsrelax.nl biedt zowel fietsvakanties in ingerichte tenten (van camping naar camping met bagagevervoer) , groepsreizen voor kinderen (met eigen tent) en hotel vakanties in Nederland en Europa. De reizen zijn een sportieve uitdaging op de fiets, waarbij u volop kunt genieten van de prachtige natuur en vanzelf de bekendste en leukste bezienswaardigheden van de streek passeert. 

Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten. We zijn daarin beslist anders dan anderen, want onze reizen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens passend bij wie jij bent. We hebben vakanties voor verschillende leeftijds-groepen, singles en voor families en 1-oudergezinnen. Ook outdoorspecials, breaks en wandelvakanties vind je op deze site terug.

Meer info >>

Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw golfvakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 21 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Deze positie heeft Pinhigh.nl kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie zij elk jaar weer een golfreis mogen verzorgen.

Meer info >>

Bij Sesam Reizen is niets “gewoon”, zo ook niet onze bestemmingen voor de actie! Wat dacht je van duiksafari’s in Egypte, waar je inscheept in een super de luxe “Monaco stijl” jacht en een week op zee eet, drinkt, slaapt en natuurlijk duikt op spots die anders onbereikbaar zijn. Maar we hebben ook de beste surf en kitesurf stranden gevonden in Lanzarote, waar je zeer relaxt kunt leren surfen of kitesurfen. Of ga naar sporthotel Vitalclass op Lanzarote, dit hotel organiseert iedere dag verschillende sporten met professionele instructeurs. Hou je van wandelen kijk dan bij hotel Luz del Mar op Tenerife, prachtige wandeltochten kun je hier maken.

Meer info >>

Simi Reizen organiseert actieve jongerenvakanties in Europa. Raften in Slovenie, klimmen in Spanje, snorkelen in Kroatie? Simi jongerenreizen, pittige actieve vakanties.

Meer info >>

Het meest gevarieerde aanbod “waar het asfalt ophoudt…”. Van lichte hotelwandelreizen tot pittige wildernistrekkings, van de heuvels van Zuid-Limburg tot het hooggebergte van Patagonië, van groepsreizen begeleid door ervaren reisleiders tot volledig individuele wandelarrangementen.

Meer info >>

Tennisreis.nl is specialist in fantastisch verzorgde tennisreizen naar prachtige, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Beginner of competitiespeler? 20 of 65? Alleen op stap of met bekenden? Tennisreis.nl heeft voor iedereen een droomtennisvakantie. Beginners brengen wij de grondbeginselen bij en bieden wij speciale Starters Tennisreizen aan. Gevorderd? Dan helpen wij u uw slagenrepertoire uit te breiden en uw spel te verbeteren. Of gewoon lekker even in je eentje weg! Boek een tennisreis speciaal voor alleengaanden!

Meer info >>


bezoeker(s) online
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu